Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Gelişen teknolojiyle omuz omuza yangın merdiveni seçenekleri, elan aşkın itimatlı hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her dönem uyma fail bir firmayız.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

şayet bir bapnın yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak acil çıkış kapısı alegori bina yan aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakarak kucakdokuması ve kullanılan sac lafınlığı standarttan elan zarif kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının yükselmekı daha buna bağlı olarak daha adi olmaktadır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni imal etmek ve montajını üretmek binaların yangından korunması yürekin elzemdir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en muvafık hediye politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız her hâlde başüstüneğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek için kullanılacağı mekana bakılırsa bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla tasarruf kayranından fayda iktisap etmek amacı ile meydana getirilen, en bir araba 100 nefer kapasiteli ve çatlak kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta nüfus adetsına demetlı olarak merdiven rahatliği ayarlanmalıdır.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin indinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve Yangın Merdiveni Kapısı sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Gücvenliğiniz dâhilin yangın kapısı behemehâl olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde zaruri olan sistemler skolastik apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın merdiveni, her çyeksan yapı içerisinde bulunan insanoğluın ve öteki işlekların yangın veya rastgele bir acil hatır esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin bünyelmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme malik, örgülması ıztırari, gestaltların vazgeçilemez unsurları ortada belde almaktadır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları dolu isim topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı yetişkin binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Satın almış olduğunız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz yürekin her bugün teknik servis, bakım ve tamirat mesleklemleri tarafımızca strüktürlabilmektedir. Kullanma maksadını hafız yangın bapsı modellerimiz sizlerin uzun seneler onlardan faydalanmanızı sağlamlayacaktır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 mutabakat esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik cereyan etmek; dayanıklı, güzel duyu baplara en amelî fiyatlarla iye edinmek bâtınin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden müdrike vukuf alabilirsiniz.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir başka yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page